Jens Stoltenberg, en islamofob av verste sort?

Som kjent for de fleste er fobi en slags psykisk «lidelse» som består i å nærmest ha tvangstanker som gir kraftige motreaksjoner mot spesifikke ting, hvilket kan variere fra å angå alt fra sosialt samkvem, skittenhet eller insekter. Har du en fobi mot f.eks da sosialt samkvem vil du oppleve umiddelbar panikk og vil søke tilfukt omgående så langt unna som mulig. Høres ikke det mistenkelig mye ut som hvordan norsk venstreside reagerer på religionskritikk mot en viss fredens religion (islam)?

Jens & Co har sammen med en internasjonal venstreside skapt en fiks idé om at alle fremmede er bare venner vi bare enda ikke er blitt kjent med; dvs. negative holdninger til innvandring vil forsvinne like sikkert som våren følger vinteren, bare man får de fremmede godt nok til å kjenne.

Jeg må bare spørre: Hadde ikke du tatt det for å være en smulig mistenkelig dersom en kokk, faktisk en mesterkokk av slaget, aldri smakte én eneste bit av sin egen mat? Det ville jeg. Derfor er det jeg stiller meg meget mistenksom til ordene fra våre kjære AP og Høyre topper som sitter bekvemt oppe i Holmenkollen og kollektivt tolerer derfra mens de inviterer til enda større innvandringsfest hvert år og snakker om en salig «kulturell berikelse».

For det forholder seg ikke slik at det kun er kritikk av Fredens religion Jens & Co må ha seg frabedt som noen pripne vestkantfruer, attpåtil å gi Islam fullt til kjenne ser det ut til å være liten vilje til. Erfaring med islam blant ministre strekker seg sjeldent lengre enn til koselige moské-besøk med en maske av økumenikk. Faktisk forholder det seg slik at flere av de som er de sterkeste kritikerne av Islam   har under tidligere anledning studert på høyere nivå slikt som Sha’ria og annen islamsk kultur. Så da er det vel kanskje ikke til å undres over at Jens & Co sin toleranse ikke er like virkelighetsorientert som de selv gir uttrykk for. Den vegringen de utiviser er for meg så sterk at jeg rett og slett ikke finner noe bedre måte å si det på enn at de er islamofober.

De skvetter og rykker til ved det minste tegn av ekte islam. Jens & Co vil ofte ha oss til å tenke på den moderne og sekulære muslimen som ikke kan se forskjell på en telefonbok og koranen når vi skal beskrive hva islam betyr, men så var det bare noe med sannhetsgehaltet og da…

7 kommentarer om “Jens Stoltenberg, en islamofob av verste sort?

 1. «Jens & Co har sammen med en internasjonal venstreside skapt en fiks idé om at alle fremmede er bare venner vi bare enda ikke er blitt kjent med; dvs. negative holdninger til innvandring vil forsvinne like sikkert som våren følger vinteren, bare man får de fremmede godt nok til å kjenne.»

  Fiendskapet mellom svensker og nordmenn, tyskere og polakker, osv, forsvinner faktisk så lenge vi bare er venner, og det var mye krig og nasjonalistisk propaganda som lå bak den intraeuropeiske rasismen.

  Da nasjonalistene snakket om den svenske rase, den tyske rase, den franske rase, osv, hadde sosialistene mye rett i at disse forskjellene var sosialt konstruerte for å fremme nasjonalistiske holdninger, og at forskjellene mellom den svenske og den norske rase ikke gjenspelet en reell forskjell man finner i naturen, men er for individet mest et resultat av å vokse opp i Norge eller Sverige.

  At sosialistene trodde at det forholdt seg likt mellom alle folkeslag, som det gjorde mellom nabofolkeslag, og at rasebegrepet var rent sosialt konstruert, er ikke merkverdig, da de stort sett bare hadde møtt andre hvite utlendinger.

  At de med den bakgrunnsinformasjon som de hadde, trodde på dette vennskap,likhet og brorskaps-budskapet, er ikke rart, og det er heller ikke rart at de prøvde det ut i praksis, eller at de beskyldte kritikere for å være rasister.

  Hva de ikke regnet med når de startet denne innvandringen, var at de kunne ta feil. Når enhver kritiker blir stemplet som en rasist og kastet ut av det gode selskap, har de ingen metode å få stoppet galskapen.

  Spørsmålet blir derfor mye hvor langt sosialistene og de respektable konservative er villige til å gå i å tviholde på teorien sin? Vi vet de er villig til å gjøre ganske mye, som rasismelovgivning, lære bort anti-rasisme i skolen, sensurere gammelmedia, osv, og det virker som de stadig strammer inn etterhvert som rasismen øker.

  Er de f.eks. villig til å lage en overvåkningsstat, hvor man benytter angivere og hemmelig politi, for å beskytte multi-kulten sin mot kjetteri?

  1. Meget interessant kommentar med gode nyanser. En slik historie har jeg aldri hørt om men høres meget plausibelt ut. Er det mulig å spørre etter kilder for videre lesning?

   1. Jeg har ikke vært bortpå andre som har vært inne på det samme, da de fleste som skriver historie i dag er ute etter å dømme historiske hendelser moralsk for å bevise hvor opplyste de er, og ikke ute etter å forstå hvorfor en ting var rasjonelt å tro, ut i fra den informasjonen de hadde på et gitt tidspunkt.

    Ellers er det ikke vanskelig å se etter at jeg har rett, da man bare kan søke på den «norske rase», den «franske rase» osv, og finne personer fra begge leire som snakker om raser.

    Her er et eksempel: http://www.uniforum.uio.no/nyheter/2009/10/rovdyret-i-oss.html

    Ser du på borgerkrigen i USA, så mente «alle» i nordstatene at vi bare kunne være venner, fordi de hadde sett at dette med engelske, skandinaviske og tyske raser bare var tull, mens sørstatene kunne se at det var forskjeller mellom hvite og sorte som måtte være medfødt. Vi ser også dette mønsteret i Norge, hvor den blendahvite overklassen er anti-rasister fordi de vokser opp beskyttet fra innvandringens baksider, mens realisme preger de som har vokst opp «multikulturelt».

 2. Dessverre er leksa til mediakrig fortsatt så gyldig, og vi nordmenn har vært så uintressert i resten av verden at den eneste måten å få oss til å forstå har vært å bringe dem hit. Derfor må man gjøre maks ut av informasjonen og kunnskapen som oppnåes.
  Selv da må man forstå at der vil gjenstå ett skille mellom eliten som kan skjule seg fra den gemene hop og oss andre. Visse former for erkjennelse kommer bare fra det man har følt på kroppen.

 3. Først vil jeg beklage for at jeg er så treg til å svare men det for øyeblikket eksamensperiode.

  Mye gode tanker og referanser. En får ikke snart se en hel tekst om dette kanskje, fra deg?

  1. Det gjør ikke meg noe om du er treg. For leserne er det viktig at det er noe nytt hver gang de kommer, og da kan det være litt lurt å spre det ut, hvis du har dårlig tid. (Ikke at jeg klarer å være så strategisk selv, som du ser av min blogg. 🙂 )

   Om jeg kommer til å skrive en egen post eller artikkel om dette, så hadde jeg ikke tenkt det, selv om jeg sikkert kommer til å nevne det i fremtidig argumentasjon også, fordi jeg mener det er hva som skjedde. For meg er det bare en konsekvens av at med den innvandring og bosettingspolitikken som føres nå, så vil folket lære hvilke forskjeller som er virkelige og viktige, og hvilke som er overfladiske og uviktige mellom nordmenn og forskjellige typer innvandrere.

   Med svensker lærer vi at de er like nordmenn på nesten alle mulige måter, men at svensker virker mer lydhøre for hva som er sosialt akseptert. Det er imidlertid ikke dette vi lærer av somaliere og sigøynere. Hva nordmenn lærer ved å omgås de sistnevnte i hverdagen, er at vi ikke er så like, slik som propagandaen sier.

   Sosialistene og de respektable konservative, har trodd så mye på at en ikke-hvit er en venn du ikke har møtt, at de har plassert folk fra hele Verden over hele Norge, slik at alle nå får lære hvilke forskjeller som faktisk eksisterer. Er sannheten om mennesket slik som sosialistene og de respektable konservative tror, er ikke hva de har gjort noe stort problem.

   Er virkeligheten derimot ubarmhjertig, og biologiske forskjeller er både virkelige og betydningsfulle på det mentale plan, mellom folkeslag som ser forskjellig ut, så vil både nordmennene og innvandrerne finne ut disse forskjellene nå som alle lever, går på skole, og arbeider blandet.

   Hadde innvandrerne vært segregert i ghettoer, kunne man kanskje beholdt myten om at vi var like lenger, men mer likhetspropaganda når innbyggernes daglige virkelighet er anderledes, bare gjør at flere innser at det er propaganda.

   Helt hva sosialistene og de respektable konservative skal gjøre når både innvandrere og nordmenn lærer at vi ikke er like, er gudskjelov ikke mitt problem. Mitt problem er å få flere til å snakke om at vi hvite nordmenn har kollektive interesser og rettigheter som nordmenn, slik at det blir sosialt akseptert å snakke om at man også må beskytte de hvite nordmennenes rettigheter til å beholde sin kulturelle og genetiske egenart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s